srpski   english
e-mail password

LatiCOM Software

laticom LatiCOM Sofware je agencija specijalizovana za projektovanje, inplementaciju i održavanje informacionih sistema i poslovnog softvera.
laticom
Osnovne delatnosti:
  • Razvoj poslovnih informacionih sistema.
  • Proizvodnja softvera, baza podataka i poslovnih aplikacija.
  • Proizvodnja web orijentisanih softverskih paketa za upravljanje bazama podataka.
  • Instalacija i administracija kompjuterskih mreža.
  • Izrada i optimizacija web sajtova sa bazama podataka.
laticom LatiCOM Sofware ima čvrste partnerske veze i odličnu saradnju sa mladim, ali iskusnim, obrazovanim, kompetentnim i dobro obučenim stručnjacima iz različitih oblasti kompjuterske tehnologije.

LatiCOM Sofware uvek nudi najbolja rešenja i koristi najsavremenija dostignuća, stalno prateći trendove razvoja kompjuterske tehnologije.
laticom LatiCOM Sofware sprovodi poslovnu politiku punog poštovanja specifičnih zahteva i potreba krajnjih korisnika svojih proizvoda i usluga. Najjače oružje i preporuka su raspoloživost, mobilnost, brzina odziva i kvalitet usluga, a najbolja reklama su stečeno poverenje i partnerski odnosi koji su do sada izgrađeni sa korisnicima proizvoda i usluga.

LatiCOM Sofware proizvode i usluge koristi veliki broj preduzeća, instituta, agencija, ustanova i drugih institucija, različitih delatnosti.
Tradicionalna knjigaBezbednost i zdravlje na raduNezavisni sindikat đelezničara SrbijeInfoelektronikaActive BunchFeniks librisSezam BookBookbridgeSavez ekonomista SrbijeŠumoopremaArt Of SavingKorisna knjigaSerbianFun - SvastaricaMatična evidencija ovaca