srpski   english
e-mail password

LatiSHEEP - matična evidencija ovaca

Program za matičnu evidenciju ovaca
LatiSHEEP je program za matičnu evidenciju ovaca.

LatiSHEEP u potpunosti ispunjava sve kriterijume koje zahtevaju Glavni odgajivački program i obrasci matične evidencije.

Sva izveštajna dokumentacija koja ide prema regionalnim i glavnoj selekcijskoj službi, dobija se na veoma jednostavan način i u obliku kakav zahteva Institut za stočarstvo.

Rukovanje programom je veoma jednostavno i ne zahteva nikakvu obuku lica koje unosi podatke u računar. Podaci se mogu filtrirati po svim mogućim kriterijumima.

LatiSHEEP je prezentiran stručnim saradnicima Instituta za stočarstvo Beograd-Zemun, koji su o njemu dali pozitivno mišljenje uz zaključak da su svi štampani izveštaji i obrasci po formi i sadržaju potpuno saglasni sa obrascima koje je propisao Institut.

Broj osnovnih odgajivačkih organizacija koje koriste LatiSHEEP dostigao je 112.

Program za matičnu evidenciju koza besplatan je za sve korisnike programa LatiSHEEP.

Matična evidencija ovaca Šifarnik ovaca Filter ovaca Filte ovnova Filter jagnjadi Knjiga striže Knjiga oplodnje Matični list ovce Izvod iz glavne matične evidencije Komisijski zapisnik Registar jagnjadi Zahtev za pedigre Kontrola produktivnosti Progeni test ovna Biloški test ovna Performans test ovnova
laticom Preuzimanje najnovije verzije programa

Datum poslednje verzije: 19.04.2017.
Za preuzimanje nove verzije morate se prijaviti:

PIB:
E-mail:
Ako vam prijava ne prolazi, verovatno u našoj bazi nisu ažurni podaci o vašoj matičnoj organizaciji pa vas molimo da nazovete 063-8076-377 ili popunite ovaj formular.

InfoelektronikaActive BunchArt Of SavingSavez ekonomista SrbijeSezam BookSerbianFun - SvastaricaTradicionalna knjigaKorisna knjigaBezbednost i zdravlje na raduŠumoopremaBookbridgeFeniks librisNezavisni sindikat đelezničara SrbijeMatična evidencija goveda
info   LatiCOM Sofware


+381 62 599 125 
+381 63 8076 377