srpski   english
e-mail password

LatiPIGS - matična evidencija svinja

Program za matičnu evidenciju svinja
LatiPIGS je program za matičnu evidenciju svinja.

LatiPIGS u potpunosti ispunjava sve kriterijume koje zahtevaju Glavni odgajivački program i obrasci matične evidencije.

Sva izveštajna dokumentacija koja ide prema regionalnim i glavnoj selekcijskoj službi, dobija se na veoma jednostavan način i u obliku kakav zahteva Institut za stočarstvo.

Rukovanje programom je veoma jednostavno i ne zahteva nikakvu obuku lica koje unosi podatke u računar. Podaci se mogu filtrirati po svim mogućim kriterijumima.

LatiPIGS je prezentiran stručnim saradnicima Instituta za stočarstvo Beograd-Zemun, koji su o njemu dali pozitivno mišljenje uz zaključak da su svi štampani izveštaji i obrasci po formi i sadržaju potpuno saglasni sa obrascima koje je propisao Institut.

Broj osnovnih odgajivačkih organizacija koje koriste LatiPIGS je 5.

Matična evidencija svinja Šifarnik svinja Matični liste nerasta Matični list krmače Matični list nerasta Zahtev za registraciju Proizvodni karton za grlo u testu Zahtev za podsticaje
laticom Preuzimanje najnovije verzije programa

Datum poslednje verzije: 27.04.2017.
Za preuzimanje nove verzije morate se prijaviti:

PIB:
E-mail:
Ako vam prijava ne prolazi, verovatno u našoj bazi nisu ažurni podaci o vašoj matičnoj organizaciji pa vas molimo da nazovete 063-8076-377 ili popunite ovaj formular.

Savez ekonomista SrbijeNezavisni sindikat đelezničara SrbijeInfoelektronikaFeniks librisArt Of SavingKorisna knjigaSerbianFun - SvastaricaSezam BookTradicionalna knjigaBookbridgeActive BunchBezbednost i zdravlje na raduŠumoopremaMatična evidencija ovaca
info   LatiCOM Sofware


+381 62 599 125 
+381 63 8076 377